Fundaţia Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici şi Mijlocii Brăila

Cursurile oferite de organizaţia noastră îmbină aspectele teoretice, cu studii de caz şi exerciţii într-o manieră practică, astfel încât acestea să aibă directă aplicabilitate în activităţile curente ale participanţilor.

Echipa Fundaţiei C.D.I.M.M. Brăila a furnizat servicii de instruire pentru:

Pentru mai multe detalii în legătură cu sesiunile de training organizate de Fundaţia C.D.I.M.M. Brăila accesaţi secţiunea Contact.

.

Ofertele noastre:

 

Unde se desfăşoară?
Cursurile se vor desfăşura la sediul Fundaţiei C.D.I.M.M. Brăila sau în locaţii închiriate.

Cum se face înscrierea?

Pentru a vă putea înscrie la programele de formare profesională vă rugăm să ne transmiteţi formularul de înscriere completat, o copie de pe buletinul/cartea de identitate, o copie de pe ultima diplomă de studii şi o copie de pe documentul care atestă achitarea taxei de participare, pe e-mail la adresa centru@cdimm.ro ori să le depuneţi personal la sediul Fundaţiei C.D.I.M.M. Brăila.

Taxa de participare poate fi plătită la sediul Fundaţiei (se elibereaza factură şi chitanţă) sau în contul:
Fundaţia C.D.I.M.M. Brăila
Cont IBAN: RO83 PIRB 0901 7212 1000 3000
Deschis la banca: PIRAEUS BANK Sucursala Brăila, Calea Călăraşilor

Înscrierile se fac în ordinea primirii formularelor până la completarea locurilor. Cursurile se organizeaza pentru minim 6 persoane.

Descarcă formularul de
Înscriere Cursuri

 

NB.  Certificatelor de absolvire/calificare cu recunoaştere naţională, eliberate de furnizorii de formare profesionala autorizaţi în condiţiile O.G. nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adulţilor, li poate aplica apostila şi pot fi recunoscute astfel de celelalte state membre ale Uniunii Europene.